Uvjeti korištenja stranice

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranicama www.telur.hr ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka TELUR d.o.o. (dalje TELUR) ili na bilo koji način koji može uzrokovati štetu TELUR-u ili bilo kojoj trećoj strani. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovim web stranicama mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava te prava trećih osoba.

Korištenjem sadržaja ovih web stranica korisnik prihvaća (i) sve rizike koji nastaju iz korištenja ovih web stranica te prihvaća (ii) koristiti sadržaj ovih web stranica isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost. TELUR se u potpunosti odriče svake odgovornosti (i) koja na bilo koji način može nastati iz, ili je na bilo koji način vezana za korištenje ovih web stranica, (ii) za bilo koje radnje korisnika uporabom ili zlouporabom sadržaja ovih web stranica, te za (iii) bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom korištenja sadržaja ovih web stranica.

Ove web stranice sadrže i dokumente, podatke, informacije kao i veze do drugih Internet stranica kreiranih od strane trećih osoba koje će se, kad god je to moguće, kao takve označavati. TELUR nema nadzor nad navedenim dokumentima, podacima, informacijama ili drugim Internet stranicama uopće te se u potpunosti odriče svake odgovornosti, uključujući ali ne ograničeno na točnost, potpunost i dostupnost sadržaju na Internet stranicama kreiranim od strane trećih osoba.

TELUR zadržava pravo izmjene sadržaja ovih web stranica te neće biti odgovoran ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena.

TELUR zadržava pravo izmjene ovih uvjeta korištenja.

Izjava o privatnosti

TELUR se obvezuje poštivati anonimnost i privatnost korisnika ovih web stranica. TELUR se obvezuje da navedene podatke neće učiniti dostupnim bilo kojoj trećoj strani bez izričitog pristanka korisnika.

Kolačići (eng.: “cookies”)

Web stranice www.telur.hr mogu koristiti tzv. kolačiće (eng. ‘cookies’) kako bi se korisniku pružila usluga s potpunim funkcionalnostima. Kolačići predstavljaju skup podataka koje generira poslužitelj web stranica i koje web preglednik sprema na disk korisnika u obliku male tekstualne datoteke.

Korisnik web stranica www.telur.hr uvijek može samostalno regulirati primanje kolačića putem postavki svojeg web-preglednika. TELUR isključuje svaku odgovornost za bilo kakav gubitak funkcionalnosti i/ili kvalitete sadržaja web stranica www.telur.hr u svim slučajevima odabira regulacije primanja kolačića od strane korisnika.
Korištenjem web stranica www.telur.hr smatra se da su korisnici u svakom trenutku upoznati i suglasni s ovim uvjetima korištenja, izjave o privatnosti i mogućnostima u vezi s kolačićima.