Profil tvrtke

Osnovna djelatnost tvrtke TELUR je distribucija elektromaterijala i telekomunikacijske opreme. Tvrtka je osnovana osamdesetih godina prošlog stoljeća te tijekom vremena prerasta u vodećeg distributera elektro materijala u Republici Hrvatskoj. TELUR je u 100% obiteljskom vlasništvu.

Osim distribucije proizvoda brojnih renomiranih svjetskih tvrtki, TELUR proizvodi elektroinstalacijske i elektrorazvodne uređaje i vezana rješenja.

Putem naše distribucijske mreže, TELUR pokriva tržišta Hrvatske, BIH, Češke Republike, Slovenije i Italije. Godišnji promet grupacije je 150 milijuna Kuna.

EU fondovi

TELUR d.o.o. je za razdoblje 27.08.2019. do 27.01.2022. ostvario poticaje kroz EU fondove.

Naziv Poziva: Poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti MSP kroz informacijske i komunikacijske tehnologije (IKT) – 2.
Naziv Projekta: Unaprijeđenje poslovanja i realizacije ulaganjem u najmodernija IKT rješenja
Kratki opis projekta: Projekt je omogućio znatno poboljšanje informatičke opremljenosti tvrtke što će tvrtku dovesti do veće konkurentnosti i omogućiti joj daljnji rast i razvoj.
Razdoblje provedbe 27.08.2019. do 27.01.2022.
Ukupna vrijednost projekta 1.768.750,00 kn, a bespovratna sredstva 919.750,00 kn.
Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

TELUR je početkom 2008. godine uključio tvrtku RIBARIĆ kao člana grupacije. RIBARIĆ je specijaliziran za projektiranje i isporuku rasvjetnih tijela.

Usredotočenost na investitora naša je osnovna poslovna filozofija. U skladu s tim ciljem TELUR kontinuirano investira u logistiku i distribuciju vlastitih i proizvoda drugih proizvođača. TELUR distribucija operira iz više suvremenih poslovno-skladišnih prostora u Republici Hrvatskoj.

Svi TELUR proizvodi iz vlastite proizvodnje certificirani su od vodećih instituta u Republici Hrvatskoj.

TELUR kontinuirano ulaže u najmodernije tehnologije i razvoj stručnog kadra, u stanju smo ispuniti sve potrebe industrijskog i komercijalnog sektora, uključujući i razvoj i proizvodnju specijalnih proizvoda za specifičnu namjenu u elektroindustriji.

Za sve informacije molimo Vas da nas kontaktirate, stojimo Vam na raspolaganju za sve upite!