Profil tvrtke

Osnovna djelatnost tvrtke TELUR je distribucija elektromaterijala i telekomunikacijske opreme. Tvrtka je osnovana osamdesetih godina prošlog stoljeća te tijekom vremena prerasta u vodećeg distributera elektro materijala u Republici Hrvatskoj. TELUR je u 100% obiteljskom vlasništvu.

Osim distribucije proizvoda brojnih renomiranih svjetskih tvrtki, TELUR proizvodi elektroinstalacijske i elektrorazvodne uređaje i vezana rješenja.

Putem naše distribucijske mreže, TELUR pokriva tržišta Hrvatske, BIH, Češke Republike, Slovenije i Italije. Godišnji promet grupacije je 150 milijuna Kuna.

TELUR je početkom 2008. godine uključio tvrtku RIBARIĆ kao člana grupacije. RIBARIĆ je specijaliziran za projektiranje i isporuku rasvjetnih tijela.

Usredotočenost na investitora naša je osnovna poslovna filozofija. U skladu s tim ciljem TELUR kontinuirano investira u logistiku i distribuciju vlastitih i proizvoda drugih proizvođača. TELUR distribucija operira iz više suvremenih poslovno-skladišnih prostora u Republici Hrvatskoj.

Svi TELUR proizvodi iz vlastite proizvodnje certificirani su od vodećih instituta u Republici Hrvatskoj.

TELUR kontinuirano ulaže u najmodernije tehnologije i razvoj stručnog kadra, u stanju smo ispuniti sve potrebe industrijskog i komercijalnog sektora, uključujući i razvoj i proizvodnju specijalnih proizvoda za specifičnu namjenu u elektroindustriji.

Za sve informacije molimo Vas da nas kontaktirate, stojimo Vam na raspolaganju za sve upite!